Prověrky automobilů

Posouzení technického stavu automobilu –  4 840 Kč vč. DPH

Tato služba je vhodná pro všechny z vás , kteří se chystáte zakoupit ojetý osobní automobil a záleží Vám na tom, jak své peníze investujete. Vzhledem k tomu, že trh s ojetými automobily je v ČR přinejmenším značně nepřehledný, může být pro laika nákup ojetiny mnohdy rizikovou záležitostí. Nákup ojetého automobilu je nemalá investice na několik let a minimalizace rizika spojeného s jeho koupí by měla být naprosto přirozená ochrana vlastních finančních prostředků. Prohlídka nezávislým odborníkem zároveň eliminuje ztrátu objektivity, které se v situaci kdy se na svůj nový vůz těšíte, nevyhnete. Jinými slovy, jste v tento okamžik náchylní k tomu mnoho věcí přehlédnout. Malá vstupní investice Vám může v konečném důsledku ušetřit i desítky tisíc korun a celou řadu dalších nepříjemností. Nespornou výhodou je, že provádíme prověrky automobilů bez přítomnosti zákazníka, není tudíž nutné se termínově sladit a my tak můžeme na Vaši poptávku reagovat mnohem pružněji. Další výhodou pro Vás je i nemalá úspora času při objíždění vytipovaných vozidel, o nákladech na PHM nemluvě. Díky spolupráci s námi podniknete pouze jednu cestu pro svůj vůz.

Celková částka kterou za tuto službu zaplatíte je 4 840 Kč vč DPH. V praxi to znamená že prověření Vámi vytipovaného vozidla kdekoliv v rámci České Republiky Vás bude stát 4 840 Kč vč DPH, nad tuto částku již dále neplatíte cestovné na km ani žádné další poplatky či provize ! V případě, že Vám vytipované vozidlo ke koupi z nějakého důvodu nedoporučíme, v tuto chvíli Vám již tato malá vstupní investice ušetřila o mnoho vyšší částku.

Jak prověření probíhá

Vyberete si svůj vůz kdekoliv na území České Republiky, nezáleží na tom kdo je prodávající, autobazar, soukromá osoba, firma. Kontaktujte nás buď e-mailem objednavka@expertcar.cz nebo telefonicky na tel. č. 608 721 083, sdělíte nám o jaké vozidlo se jedná, kde se nachází a předáte kontakt na prodávajícího a samozřejmě telefonický kontakt na sebe ( nebo prostě jen do e-mailu zašlete odkaz na vozidlo). Tentýž den vám sdělíme nejbližší možný termín prohlídky a pokud vám bude vyhovovat o vše ostatní se již postaráme.

Pečlivě prověříme celkový technický stav Vámi určeného vozidla, včetně kontroly servisní historie, původu, vlastnických práv atd. Výstupem pro Vás bude bude protokol o technickém stavu vozidla, kde Vám rovněž vyčíslíme případné nutné investice a obdržíte od nás některá doporučení. Součástí prověření vozidla je samozřejmě vždy kontrola identifikátorů vozu, kontrola TP a dalších dokumentů. Od nás dostanete objektivní informace a doporučení, poté záleží jen na Vás, zda se pro nákup rozhodnete. Protokol pro Vás bude např. jedním z nástrojů pro případné vyjednávání o finální kupní ceně vozidla. O výsledku prověrky zákazníka informujeme z místa ihned po prohlídce, aby mohl podniknout další kroky, případně se poohlédnout po jiném vhodnějším vozidle. Protokol od nás zákazník obdrží e-mailem nejpozději následující den do 10.00 hod.

Bližší informace: ☎ 608 721 083 nebo info@expertcar.cz

ZNALECKÉ POSUDKY
POJISTNÉ UDÁLOSTI
PRO NAŠE PARTNERY
POTŘEBUJETE POMOCI
PŘEČTĚTE SI
TOPlist